Fietsverhuur-Tilburg.nlTilburg Fiets huren regio Tilburg
fiets huren regio Tilburg
fiets huren regio Tilburg
fiets huren regio Tilburg
fiets huren regio Tilburg
fiets huren regio Tilburg

Welkom op de website van Fietsverhuur-Tilburg.nl

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een fiets, tandem, ATB of bijvoorbeeld een Step. Wij leveren in de Tilburg en omgeving.

U kunt bij ons fietsen, tandems, ATB's (mountainbikes), steppen, Solexen en bakfietsen huren, maar ook kinderfietsen en fietsaccesoires zijn opgenomen in ons verhuurpakket.

Wij zijn gespecialiseerd in groepsverhuur op locatie, dus wilt u fietsen, tandems of ATB's huren voor uw bedrijfsfeest, familiefeest of vriendengroep, informeer dan eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Tevens kunnen wij een arrangement op maat voor u regelen.

Indien u met een grote groep wilt gaan fietsen (personeelsfeest, familiefeest of iets dergelijks) is het natuurlijk gewenst om tijdig te reserveren i.v.m.de beschikbaarheid van de fietsen.

Adams Fietsverhuur

Fietsverhuur Tilburg maakt deel uit van Adams Fietsverhuur, door onze jarenlange ervaring in de verhuur van fietsen en onze ruim opgezette verhuurvloot kunnen wij u op de juiste manier van dienst zijn in Tilburg, Gilze, Goirle, Baarle-Nassau, Moergestel, Dorst, Dongen, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Loon Op Zand, Waalwijk enz.

Mocht u vragen hebben of een reservering willen plaatsen bel dan met 06-48406790 of mail naar adamsfietsverhuur@live.nl.

Op www.adamsfietsverhuur.nl vindt u al veel informatie.

Met vriendelijke groet,
Team Adams Fietsverhuur

Fietsverhuur TilburgTilburg Fietsverhuur